Moj obroč

Kategorije

Strani

Ta trenutek na mojem obroču

web counter

 

Marec 2010
P T S Č P S N
« Feb   Apr »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiv

Ko si sam

8.03.2010

Tudi ko imaš občutek, da si sam je takrat z mislimi vedno še nekdo ob tebi.

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev »

 1. nevenka nevenka pravi

  Misliš?

  Jaz vem, da sem ob nekom ves čas, ob meni pa ni nikogar več. Tako sem izbrala.

  8.03.2010 ob 08:17 | #

 2. drmagnum drmagnum pravi

  nevenka:veliko je v naših odločitvah z razlogom.

  10.03.2010 ob 15:38 | #

 3. Don Marko M pravi

  vedno nekdo misli na nekoga, tudi ko kdo sploh ne misli….

  11.03.2010 ob 20:29 | #

 4. silva pravi

  Ne vem kam spada ta priponka, ko si sam, naj te sreča objame, pomagajte … Tako sem …. morala sem napisati, mogoče bo koristilo meni, če že ne drugim…

  Subject kaj je z nami SLOVENCI!??-v razmislek

  Že na vsezgodaj sem bila zopet zelo pretresena, ko sem zagledala naslovnico:”Žertve histerije”. Kam plovemo. Naši starši in predniki so veljali za poštene, skrbne, pridne, modre in človeka vredne ljudi. Danes nam prevladuje samo še prestiž, egoizem, častihlepnost in požrtost ter na veliko žalost celo človeška neumnost. Obnašamo se kot krdelo ovac brez svojih možganov in pameti. Pride afera, se obnašamo kot nam zapovedujejo lidri in vi-mediji. Naredite tudi vi kaj prosim, da bodo ljudje še vedno ohranili svojo pamet in modrost, pišite in informirajte na tak način, ne iščite samo publicitete.

  Ljudje moji, kaj se danes izplača!?.., Nič!!, kar ne prinese visokega dobička , kaj ne!??? Psov se znebimo na tak način, da jih oddamo in se izgovarjamo na razne načine…, problematičnih otrok in starih bolanih ljudi, tudi ne maramo več, se je treba preveč ukvarjati z njimi in jim nuditi več pozornosti, potrpežljivosti in ljubezni. A bomo tudi njih avtanizirali. Saj star človek porabi tudi preveč sredstev za zdravljenje, zdravila,…… pa kaj potem, če je toliko let delal za državo, družino.., zdaj je odslužil svoje, najceneje, da ga več ni. Sram me je, da zadnjih 10 let živim v državi, ki propagira samo kapital in bogastvo, kjer delavci, stari ljudje, sedaj pa že tudi kužki, nimajo prostora…. Slovenci, a bi enkrat začeli misliti tudi sami, ne samo, kar vam rečejo drugi!! Bodite to kar želite biti sami, radi imejte sebe in druge, ne bojte se imeti radi tudi drugačnih in živali– konec koncev vsak vrača ljubezen in sovraštvo!!! Prednjači pa človek, ne žival!!

  Glede na to, da ste objavili, da psičko BELO, pasme prinašalec, čaka prav ta žalostna usoda, prosim, bodite prizanesljivi. Doma ima samca BOSSA, že 10 let, pa nam na kraj pameti ne pride, da bi ga odslovili. Če bi lahko in če bi on sam sprejel to samičko, bi jo takoj posvojili. Veste, lahko rečem, da je rešil mojega možna prezgodnje smrti. Ko je zbolel za rakom, mu niso napovedovali prav veliko, pa ga je rešil in podaljšal življenje, tudi ko ga je lani delno zadela možganska kap, sta skupaj prebrodila tudi to, a zdaj vidite…… kaj pomeni LJUBEZEN!?

  Kljub temu bi prosila, če mi sporočite, kam se lahko obrnem glede psičke.

  Najbrž ni odveč povedati, da sem to zasledila v Žurnalu HVALA IN POZDRAV!

  BRALKA SILVA

  12.03.2010 ob 07:58 | #

 5. dare pravi

  DrMagnum, živio. Mislim, to bo pa res čisto izven téme. No, pa čeprav sem bil res včeraj v Ljubljani dobro uro čisto sam in nisem imel kaj delat. Šlo je za to, da sem peljal mamo na pregled in medtem, ko sem jo čakal sem se šel malo sprehajat. Bilo je samo petdeset metrov do Ljubljanice in sem šel malo gledat kako vaša reka teče tam mimo. In takrat!?! Mislim, bil sem maksimalno presenečen. K obrežju sta priplavalai dve živalici. Najprej sem pomislil, da gre za podgane, potem pa sem ugotovil, da je večja z repom vred dolga zagotovo en meter. Skoraj črna, s poraščenim tankim repom. ?!??!?! Vidra? Nee, pa ne morejo živeti v Ljubljanici vidre. V glavnem, ne meneč se za mojo dilemo, je to čudo neokretno splezalo na kopno in žvečilo travo. Dokler se nisem premaknil. Takrat sta se skobacali nazaj v vodo in odpluli. Za razliko od hoje je to zgledalo zelo spretno in hitro. Sicer moje znanje zoologije ni ravno ne vem kaj, ampak sem pa rekel, da bom temu prišel do dna. Potem pa sem pomislil na možne vire in od vseh doktorjev in poznavalcev Ljubljance, sem se spomnil ravno nate! Če veš o čem pišem, se ti zahvaljujem za pojasnilo, sicer pa brez zamere in ….Lep pozdrav!

  18.03.2010 ob 10:27 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje.