Moj obroč

Kategorije

Strani

Ta trenutek na mojem obroču

web counter

 

September 2007
P T S Č P S N
« Avg   Okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiv

Majčin dnevnik- Čas hiti

30.09.2007

Po zanimivem izletu in obisku Rogaške slatine gre mesec september proti svojemu koncu. Hitro mineva čas. Tudi od podelitve diplom diplomantom je že minilo skoraj en teden. Poročila se je Petra. Pričeli smo z obnovo stanovanja. Počasi se tudi približuje čas, ko bo potrebno zbrati rezultate zdravniških preiskav. Pomemben bo korak, ki je sedaj pred Majo, da v zdraviliški oskrbi okrepi svoj organizem in mu tako pomaga, da bi lahko nadaljevala s svojimi načrti za prihodnost. Zelo je pomembna tudi psihična stabilnost. Kaj hitro nas lahko občutek nemoči in strahu pripelje v položaj, da postanemo sami sebi v “napoto”. Nismo pripravljeni sprejeti sebe, takšni kakršni smo. Od sebe zahtevamo nekaj, kar za nas ni mogoče in pa lahko tudi ogrozi naše življenje. Po obsevanju in kemoterapiji, v organizmu ostane eno “veliko razdejanje”. Še sreča da imamo tako univerzalen človeški “stroj”, ki melje vse kar je slabo in z veliko naglico in poln nove energije obnavlja vitalne dele, ki so pomembni da lahko “funkcioniramo”. Zato je pomembna psihična kondicija. Za to pa dostikrat sami nimamo posluha. Težko je poiskati primerne oblike, kjer bi našli svoj “duševni mir”. Imam pa občutek, da ga Maja lahko najde v sebi. Prisluhniti mora klicem svojega telesa in si dati novih energij. Te ji bodo omogočile premagati skrb in s tem tudi odpravile občutek nenehne ogroženosti in skrbi za ozdravitev. Prepričan sem da Maja to zmore.

 • Share/Bookmark
 

8 komentarjev »

 1. Blaž Blaž pravi

  bom drzu pesti zanjo da ji uspe :) pa tud se strinjam s tem da cajt skos hitrj teče, saj men se zdi da vsak let k si starejši hitrjš..mogoče začne pol spet počasnj laufat kva ti pravš magnum?

  30.09.2007 ob 14:07 | #

 2. kamper kamper pravi

  S takim mentorjem,kot ga ima v tebi vem da ji bo uspelo!

  30.09.2007 ob 14:29 | #

 3. čivka čivka pravi

  Kako že gre tisto o življenjskih korakih… “majhen za človeštvo a izredno velik za Majčo” :wink:

  30.09.2007 ob 21:44 | #

 4. drmagnum drmagnum pravi

  Blaž: čas res hitro beži. Povsem različno pa je kako ga preživimo. Starejšim ali mlajšim, se mi zdi da z enako hitrostjo. Odvisno je samo, kako domačno je življenje vsakega posameznika.

  Kamper; itak!:lol::lol::lol::lol:

  čivka:To bo pravi motiv za naprej. Hvala Čivka!:lol::lol::roll:

  30.09.2007 ob 23:47 | #

 5. majrim majrim pravi

  maja…ne vem,če boš to prebrala in vendar…vem,da imaš v sebi dovolj energije,da boš prebrodla vse probleme (najhujša je itak ponavadi psiha),da boš naredila še en korak naprej,četudi jutri mogoče ne bo sonca…ker; škoda je izgubljati dneve v premišljevanju,sprejmi roko,ki jo imaš ob sebi in delaj to,kar ti srce poželi_verjemi v to,da te čaka še marsikaj zanimivega in tebi še tujega,verjemi,da so še ljudje,ki te imajo neizmerno radi,četudi niso ob tebi…srečno maja!!

  1.10.2007 ob 19:05 | #

 6. bamboo bamboo pravi

  vse dobro zelim Maji! s casom je pa tako: ko nas nekaj mori, ko bi radi, da je nekaj ze mimo, takrat gre cas pocasi, se vlece ko jara kaca, ko pa smo “v” trenutkih, ki so za nas, za naso duso, cas kar prehitro mine.

  1.10.2007 ob 19:55 | #

 7. Čupi pravi

  Ja, Majč, čas hitro beži… Ti imaš srečo, da je okrog tebe dosti ljudi, ki jim je mar zate. Jaz mislim nate in vem, da boš zmogla. Pol boš šla pa lahko večkart pot tuš:wink:

  1.10.2007 ob 22:20 | #

 8. Maja pravi

  Mirjam: redno berem očijev blog in sem vesela vseh vaših dobrih želja. Glede pisanja pa sem čisto nasprotje od očeta, njemu to pomaga in sem vesela, da se je tega lotil, jaz pa rajši berem in mi daje moč in voljo, ker vidim koliko ljudi mi stoji ob strani. Čupi: res imam veliko srečo za vse te ljudi, ki ste okoli mene, zato sem vam vsem zalo hvaležna.

  Lep dan in vsem še enkrat hvala

  Maja

  3.10.2007 ob 15:54 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL